Denní menu 27. 1. - 2.2.

Denní menu 27. 1. - 2.2.


Polévky
Kuřecí vývar s masem, fregolou a karotkou
60,-
Krémová polévka z italské bílé cibule s krevetou a pažitkovým olejem
60,-

Hlavní jídla
Míchaný listový salát s bůvolí mozzarellou, granátovým jablkem a opraženými kešu ořechy
170,-
Tortellini alla carne s restovanou cuketou, omáčkou ze sušených rajčat, strouhaný cheddar
165,-
Perkelt z krůtího masa s paprikou a rajčaty, spätzle, smažená petrželka
175,-
Grilovaný losos s bylinkovou krustou, krémový pórek, bramborový fondant
235,-

Svařené víno
70,-

Speciální nabídka vín k obědu

Chardonnay Val Saint Pierre
70,-
Sauvignon Fumées Blanches
80,-


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.